JÆ***A REKLAME!!!

Jeg har vært på youtube i et par timer nå og har ikke insett at nesten 90% av Youtubes reklamer handler om slanking eller skjønnhetsfeil! Det er til å bli rasende av! Jeg tenker at; de fleste som er på youtube er på gjennomsnittalser 12-20 (alle aldere selvfølgelig, men det er disse jeg velger å tro det er flest av) For det første, om jeg søker på en sang, vill jeg ikke høre på dritt reklame i utgangspunktet, men de klarer å presetre å gi meg reklame om slanking!? Av erfaring vet jeg at jenter på min alder er generelt usikre på kroppen sin, og med stor forståelse. Det første du får slengt i trynet er en video av en haug med kjerringer som har gått ned i vekt. Det er vell og bra at folk har gått ned i vekt, det burde få en applaus *applauderer i sofaen*! Men de ferreste kvinner som disse reklamene er ment for sitter å ser på sminkevideoene til Lauren Curtis på youtube. TA ivertfall reklame som passer til snittalderen på slike videoer. Jeg forstår at reklame er en måte å håve inn penger på både for youtube og byråene, men er penger virkelig verdt så mye? når en jente på 14 år sitter å ser på reklamen deres om hvor fantastisk slanking er? 

Så kjære youtube crew: dere kan gjerne ha slanke reklamer på youtube, men to ting: VELG REKLAME SOM PASSER TIL SNITTALDEREN OG IKKE FIN DE LENGSTE REKLAMENE DERE KAN! 

Kan vel si det er en hjertesak for meg! Syns manipulerende teknikker, positive virkninger og det over perfekte som er brukt i reklame er manipulerende og rett og slett helt jæv***! Takk for meg!

 


Ingen kommentarer

Beauty queen!

You are beautiful, no matter what they say!<3

Idag sto jeg opp kl.6 for å sminke, kle opp å glitre for å si det sånn! Haha! Så mange mennesker har glant at du skulle tru de ikke hadde sett mennesker før! Føler meg som en sånn alle snur se etter!

Idag består dagen av film, godteri og sosialt samvær på skolen! Haha! Alt med videregående er bedre! Så om du ikke går på videregående enda; GLED DEG!

Prøvd å publisere dette innlegget 7 ganger! *river seg i håret*

-Edward C


Ingen kommentarer

So.. how have you been?

Okey, så dagene mine suser forbi og jeg vet ikke helt hva som foregår! Haha! men jeg kan fortelle dere at livet på musikklinja er ganske heftig shit! Har hatt mye øvinger og på mandagen var julekonserten som vi nå har øvet oss til! Så derfor er det lite blogging, dessuten fant jeg kameraet mitt først igår! Så har jeg rett og slett ikke vært noe motivert til å blogge for tiden! VERDENS kjedeligste innlegg; Men kommer mer etterhvert! 

Vel: for å fortelle dere litt hva som har skjedd og kommer til å skje setter jeg opp på en liste :

Hva som har skjedd:

  • julekonsert
  • 3 sesonger av Glee
  • øvelse med jentekor
  • Div. kjedelige skolesaker!

Hva som kommer:

  • Julaften
  • Tapte et veddemål: så skal gå hele dagen som en "beauty queen" (pagent queen) skal holde dere oppfatert der! Og herregud å pene de jentene er da gitt :o blir mye sminke på fredagen for å si det pent!


 Et bittelite bilde fra Julekonserten! (sang med to andre jenter, men var ikke sikker på om de ville bli avbildet!)

-Edward C

 


Én kommentar

hits