Manic wednsday!

Dette har vært en stressende dag for meg! Forsov meg (igjen) og ja masse prøver og framføringar! Livet på musikklinja er hardt! ;) tok du han? Tviler jeg på...!

Hmm; hadde allikevel med god lunsj og fikk koselig god morgen melding av kjæresten og sjokolade da jeg endelig kom fram til huset hans, med min elendige stedsans!

Hvordan var deres torsdag mine kjære?
-Edward C


Ingen kommentarer

Biltur og lunsj!

Kom hjem etter en busstur som virket som en evighet med tung bag og til min skuffelse var huset tomt! Ingenting i kjøleskapet og en nuddelpakke som har ligget der en stund; men jeg tok sjansen på å spise Selv om det ikke var noe dato; så ble nudler til lunsj med en STOR kopp med kakao!
Nå er vi snart klare for avgang; pappa skuffer aldri med sine dårlige beskjeder; for en halvtime siden sa han at vi snart skulle dra; nå har han forsvunnet og jeg tror han skifter dekker! Typisk familien!
Vel ønsker alle en god helg og jeg vill gjerne høre hva deres planer for helgen er! ;*

My Hair still going strong :D
-Edward C


Én kommentar

Faboulous friday

God morgen alle sammen!
Idag er det fredag og jeg er så heldig at jeg har fri idag! (Hihi)
Idag blir det Hyttetur; men ingen bekymring; har både dekning og 3G på hytta så blir ikke noe blogg pause! Min kjære Alex skal bli med så Kansje trynet hans dukker opp på bloggen også!

Hmm; brukte hundre år på den voldsomme tjafsen av hår jeg har på hodet, og jeg er så stolt!!! :D its a faboulous friday!! skal skryte til alle over hvor stolt jeg er, med mindre det faller sammen! Ble en liten Selena Gomez inspirasjon idag; fordi hun alltid ser Absolutt fantastisk ut!

Hvordan ser deres dag ut?

-Edward C


2 kommentarer

The bitch is back :3

Hei alle sammen! It is true; the rumores are true! I AM BACK TO STAY :D

Gud! Jeg har savnet bloggen nå! Haha! Skulle egentlig ta meg sammen til sommerferien men det gikk jo ikke superbra som dere har merket! Nå et eg mer rutinert og ansvarlig (ehm..) så nå skal jeg virkelig slutte med pauser og unnskyldniger!

Siden jeg la ut noe sist har jeg spist mat, en del godteri; blitt avhengi av barnedrikken solrik, sett alle episodene av american horror story og blitt kjent med masse herlige mennesker på musikk linja! Jeg kan nå seks grep på gitaren og lærer masse om noter! Og det etter så kort tid! Jeg har blitt enda mer interessert i mote og sminke!
Og ja, jeg er fortsatt sammen med kjæresten min<3

Det blir definitivt mere bilder på bloggen framover; mere mote, lengre innlegg og Kansje en video eller fem! I know how much you love them videos!

I do look the same as Always ;)
Hva har skjedd mens jeg var borte?
-Edward C


Ingen kommentarer

hits