JÆ***A REKLAME!!!

Jeg har vært på youtube i et par timer nå og har ikke insett at nesten 90% av Youtubes reklamer handler om slanking eller skjønnhetsfeil! Det er til å bli rasende av! Jeg tenker at; de fleste som er på youtube er på gjennomsnittalser 12-20 (alle aldere selvfølgelig, men det er disse jeg velger å tro det er flest av) For det første, om jeg søker på en sang, vill jeg ikke høre på dritt reklame i utgangspunktet, men de klarer å presetre å gi meg reklame om slanking!? Av erfaring vet jeg at jenter på min alder er generelt usikre på kroppen sin, og med stor forståelse. Det første du får slengt i trynet er en video av en haug med kjerringer som har gått ned i vekt. Det er vell og bra at folk har gått ned i vekt, det burde få en applaus *applauderer i sofaen*! Men de ferreste kvinner som disse reklamene er ment for sitter å ser på sminkevideoene til Lauren Curtis på youtube. TA ivertfall reklame som passer til snittalderen på slike videoer. Jeg forstår at reklame er en måte å håve inn penger på både for youtube og byråene, men er penger virkelig verdt så mye? når en jente på 14 år sitter å ser på reklamen deres om hvor fantastisk slanking er? 

Så kjære youtube crew: dere kan gjerne ha slanke reklamer på youtube, men to ting: VELG REKLAME SOM PASSER TIL SNITTALDEREN OG IKKE FIN DE LENGSTE REKLAMENE DERE KAN! 

Kan vel si det er en hjertesak for meg! Syns manipulerende teknikker, positive virkninger og det over perfekte som er brukt i reklame er manipulerende og rett og slett helt jæv***! Takk for meg!

 


Ingen kommentarer

Beauty queen!

You are beautiful, no matter what they say!<3

Idag sto jeg opp kl.6 for å sminke, kle opp å glitre for å si det sånn! Haha! Så mange mennesker har glant at du skulle tru de ikke hadde sett mennesker før! Føler meg som en sånn alle snur se etter!

Idag består dagen av film, godteri og sosialt samvær på skolen! Haha! Alt med videregående er bedre! Så om du ikke går på videregående enda; GLED DEG!

Prøvd å publisere dette innlegget 7 ganger! *river seg i håret*

-Edward C


Ingen kommentarer

So.. how have you been?

Okey, så dagene mine suser forbi og jeg vet ikke helt hva som foregår! Haha! men jeg kan fortelle dere at livet på musikklinja er ganske heftig shit! Har hatt mye øvinger og på mandagen var julekonserten som vi nå har øvet oss til! Så derfor er det lite blogging, dessuten fant jeg kameraet mitt først igår! Så har jeg rett og slett ikke vært noe motivert til å blogge for tiden! VERDENS kjedeligste innlegg; Men kommer mer etterhvert! 

Vel: for å fortelle dere litt hva som har skjedd og kommer til å skje setter jeg opp på en liste :

Hva som har skjedd:

  • julekonsert
  • 3 sesonger av Glee
  • øvelse med jentekor
  • Div. kjedelige skolesaker!

Hva som kommer:

  • Julaften
  • Tapte et veddemål: så skal gå hele dagen som en "beauty queen" (pagent queen) skal holde dere oppfatert der! Og herregud å pene de jentene er da gitt :o blir mye sminke på fredagen for å si det pent!


 Et bittelite bilde fra Julekonserten! (sang med to andre jenter, men var ikke sikker på om de ville bli avbildet!)

-Edward C

 


Én kommentar

Sykefravær!

Ironisk nok dere; når jeg endelig skulle begynne å blogge; ble jeg syk!
Denne uka spesielt har jeg vært skikkelig ille; jeg klarte ikke stå oppreist eller spise noe som helst! Men ingen grunn til panikk; jeg har fått medisiner og er på bedringens vei; allerede imorgen skal jeg være på 90%! Jeg har vært syk i omtrent to uker; og det tok meg så lang tid å gå til legen!
Med blogg på mobilen og tilgang til pc 24/7 skal det ikke bli vanskelig å få liv og røre her igjen :D

-Edward C


Ingen kommentarer

Manic wednsday!

Dette har vært en stressende dag for meg! Forsov meg (igjen) og ja masse prøver og framføringar! Livet på musikklinja er hardt! ;) tok du han? Tviler jeg på...!

Hmm; hadde allikevel med god lunsj og fikk koselig god morgen melding av kjæresten og sjokolade da jeg endelig kom fram til huset hans, med min elendige stedsans!

Hvordan var deres torsdag mine kjære?
-Edward C


Ingen kommentarer

Biltur og lunsj!

Kom hjem etter en busstur som virket som en evighet med tung bag og til min skuffelse var huset tomt! Ingenting i kjøleskapet og en nuddelpakke som har ligget der en stund; men jeg tok sjansen på å spise Selv om det ikke var noe dato; så ble nudler til lunsj med en STOR kopp med kakao!
Nå er vi snart klare for avgang; pappa skuffer aldri med sine dårlige beskjeder; for en halvtime siden sa han at vi snart skulle dra; nå har han forsvunnet og jeg tror han skifter dekker! Typisk familien!
Vel ønsker alle en god helg og jeg vill gjerne høre hva deres planer for helgen er! ;*

My Hair still going strong :D
-Edward C


Én kommentar

Faboulous friday

God morgen alle sammen!
Idag er det fredag og jeg er så heldig at jeg har fri idag! (Hihi)
Idag blir det Hyttetur; men ingen bekymring; har både dekning og 3G på hytta så blir ikke noe blogg pause! Min kjære Alex skal bli med så Kansje trynet hans dukker opp på bloggen også!

Hmm; brukte hundre år på den voldsomme tjafsen av hår jeg har på hodet, og jeg er så stolt!!! :D its a faboulous friday!! skal skryte til alle over hvor stolt jeg er, med mindre det faller sammen! Ble en liten Selena Gomez inspirasjon idag; fordi hun alltid ser Absolutt fantastisk ut!

Hvordan ser deres dag ut?

-Edward C


2 kommentarer

The bitch is back :3

Hei alle sammen! It is true; the rumores are true! I AM BACK TO STAY :D

Gud! Jeg har savnet bloggen nå! Haha! Skulle egentlig ta meg sammen til sommerferien men det gikk jo ikke superbra som dere har merket! Nå et eg mer rutinert og ansvarlig (ehm..) så nå skal jeg virkelig slutte med pauser og unnskyldniger!

Siden jeg la ut noe sist har jeg spist mat, en del godteri; blitt avhengi av barnedrikken solrik, sett alle episodene av american horror story og blitt kjent med masse herlige mennesker på musikk linja! Jeg kan nå seks grep på gitaren og lærer masse om noter! Og det etter så kort tid! Jeg har blitt enda mer interessert i mote og sminke!
Og ja, jeg er fortsatt sammen med kjæresten min<3

Det blir definitivt mere bilder på bloggen framover; mere mote, lengre innlegg og Kansje en video eller fem! I know how much you love them videos!

I do look the same as Always ;)
Hva har skjedd mens jeg var borte?
-Edward C


Ingen kommentarer

hits