JÆ***A REKLAME!!!

Jeg har vært på youtube i et par timer nå og har ikke insett at nesten 90% av Youtubes reklamer handler om slanking eller skjønnhetsfeil! Det er til å bli rasende av! Jeg tenker at; de fleste som er på youtube er på gjennomsnittalser 12-20 (alle aldere selvfølgelig, men det er disse jeg velger å tro det er flest av) For det første, om jeg søker på en sang, vill jeg ikke høre på dritt reklame i utgangspunktet, men de klarer å presetre å gi meg reklame om slanking!? Av erfaring vet jeg at jenter på min alder er generelt usikre på kroppen sin, og med stor forståelse. Det første du får slengt i trynet er en video av en haug med kjerringer som har gått ned i vekt. Det er vell og bra at folk har gått ned i vekt, det burde få en applaus *applauderer i sofaen*! Men de ferreste kvinner som disse reklamene er ment for sitter å ser på sminkevideoene til Lauren Curtis på youtube. TA ivertfall reklame som passer til snittalderen på slike videoer. Jeg forstår at reklame er en måte å håve inn penger på både for youtube og byråene, men er penger virkelig verdt så mye? når en jente på 14 år sitter å ser på reklamen deres om hvor fantastisk slanking er? 

Så kjære youtube crew: dere kan gjerne ha slanke reklamer på youtube, men to ting: VELG REKLAME SOM PASSER TIL SNITTALDEREN OG IKKE FIN DE LENGSTE REKLAMENE DERE KAN! 

Kan vel si det er en hjertesak for meg! Syns manipulerende teknikker, positive virkninger og det over perfekte som er brukt i reklame er manipulerende og rett og slett helt jæv***! Takk for meg!

 Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits